Ποιοι θα δημιουργήσουν τον ... "θεσμό"; Ή μήπως τον... "εσμό";

Φίλες και φίλοι, φτιάξαμε μια διαδυκτιακή αίθουσα, το "Αμφιθέατρο - καφέ", με αφιλτράριστα μηνύματα που μπορούν να γράψουν / διαβάσουν και οι μη εγγεγραμμένοι.
Angeliki Giannatou

Ποιοι θα δημιουργήσουν τον ... "θεσμό"; Ή μήπως τον... "εσμό";

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Angeliki Giannatou »

Angeliki Giannatou
Μήπως θα καταργήσετε τις τάξεις; Και για να έχουμε καλό ερώτημα. Ποιοι θα δημιουργήσουν τον ... "θεσμό"; Ή μήπως τον... "εσμό";

Hellenic Forum
Angeliki Giannatou
θεσμοί υπάρχουν ήδη. Χρειαζόμαστε να τους κανουμε πραγματικά ανεξάρτητους για να δουλέψουν, και χρειαζόμαστε και νέους θεσμούς, για να φροντίσουν να μην συμβούν τα ίδια. Η Ελλάδα εξελίσσεται. Δεν είναι ολα λάθος. Κατακτήθηκαν πολλά. Τώρα ήρθε η ώρα να εξελιχθούμε. Σχετικα με το ποιοι θα δημιουργήσουν τον ... "θεσμό" εχω 2 απαντήσεις : Πριν αυτου να σας πω οτι δεν μου αρεσει να μιλαω με μεταφορες και παρομοιώσεις, ή ερμηνείες λέξεων (ξεκαθαρίστε πως εννοειτε τον εσμό). Η πρώτη είναι εσεις η ίδια, μαζί με όσοους έχουν άποψη μπορουν να δημιουργήσουν τον Φορέα. (όχι τον θεσμό). Εγώ (και κάποιοι ακομα) κάνουμε το ΚΑΛΕΣΜΑ (για συγκέντρωση) ΜΟΝΟΝ. Και δεύτερον, μπορείτε διαβάστε εδω : viewtopic.php?t=223

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις (Επιτρέπονται τα ψευδώνυμα)

Σε αυτή την θεματική ενότητα γράφουν και απαντούν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη

Δημιουργήστε λογαριασμό

Δεν έχετε λογαριασμό? Γίνεται μέλος της κοινότητας δωρεάν
Οι εγγεγραμμένοι μπορούν να ξεκινήσουν δικές τους συζητήσεις και να παρακολουθούν τις συζητήσεις
Δεν κοστίζει κάτι και γίνεται σε λιγότερο από ένα λεπτό

Συνδεθείτε

Επιστροφή στο “Αμφιθέατρο - Καφέ : Αφιλτράριστα μηνύματα επισκεπτών”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης