Καλέ θα λαδωνεται κι αυτή η επιτροπή ελεγκτών.

Φίλες και φίλοι, φτιάξαμε μια διαδυκτιακή αίθουσα, το "Αμφιθέατρο - καφέ", με αφιλτράριστα μηνύματα που μπορούν να γράψουν / διαβάσουν και οι μη εγγεγραμμένοι.
Ντέμη Λούκου

Καλέ θα λαδωνεται κι αυτή η επιτροπή ελεγκτών.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντέμη Λούκου »

Ντέμη Λούκου
Καλέ θα λαδωνεται κι αυτή η επιτροπή ελεγκτών. Κομμάτων.

Hellenic Forum
Ντέμη Λούκου όχι, και θα σου πω το γιατί. Θα είναι θεσμός του κράτους, όχι επιτροπή. άλλο κυβέρνηση, άλλο κράτος. Και η θητεία θα ανανεώνεται τόσο συχνά, με τόσο τυχαία επιλογή ελεγκτών, που δεν θα προλαβαίνει να αποκτήσει σχέσεις με τους ελεγχόμενους. Είμαι σίγουρος οτι αν πήγαινες να ελέγξεις δεν θα δεχόσουν "λάδι". Συμφωνείς? Σ ευχαριστούμε για τηνπαρέμβαση. Έλα να γραφτείς στην πλατφόρμα αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Όλα αυτά που λέμε θα γίνουν αν είμαστε όλοι μαζί. Παρακαλώ για κοινό αγώνα. Γιώργος Βλάμης - Διαχειριστής : viewforum.php?f=92

Leni Sikinou
Ντέμη Λούκου γιατί
Αυτοί στο πηγάδι κατουρησαν;

Hellenic Forum
Leni Sikinou Η φράση είναι λίγο επιθετική, αλλά κατανοώ το συναίσθημα πίσω της. Και εγώ το ίδιο θα έλεγα εάν δεν ήμουν εντός της προσπάθειας ο ίδιος .
Αν θες, πες μου ποιο σημείο σου φαίνεται αμφίβολο για να το εξηγήσω καλύτερα. Σε κάθε περιπτωση, το νόημα είναι ακριβώς αυτό. Ο θεσμός του ελεγκτή θα σου επιτρέπει ανα πασσα στιγμή να πας να ελέγξεις εσύ η ίδια. Καταλαβαίνεις τι σου λέω πιστεύω. Παλεύουμε να αλλαξουμε τους θεσμούς, όχι τις κυβερνήσεις. Με ισχυρούς θεσμούς, μπορεί να κυβερνά όποιος θέλει, απλως δεν θα μπορει να μας βλάπτει. Εννοειται ότιπεριμένω να γραφτείς στην πλατφόρμα. Όχι μόνο κριτικη. Ώρα για δράση. Ό,τι και ό΄σο μπορείς. Γιώργος Βλάμης - Ιδρυτής viewforum.php?f=92

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις (Επιτρέπονται τα ψευδώνυμα)

Σε αυτή την θεματική ενότητα γράφουν και απαντούν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη

Δημιουργήστε λογαριασμό

Δεν έχετε λογαριασμό? Γίνεται μέλος της κοινότητας δωρεάν
Οι εγγεγραμμένοι μπορούν να ξεκινήσουν δικές τους συζητήσεις και να παρακολουθούν τις συζητήσεις
Δεν κοστίζει κάτι και γίνεται σε λιγότερο από ένα λεπτό

Συνδεθείτε

Επιστροφή στο “Αμφιθέατρο - Καφέ : Αφιλτράριστα μηνύματα επισκεπτών”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης