Μπορεί να είσαι της Πειραιώς!!!!

Φίλες και φίλοι, φτιάξαμε μια διαδυκτιακή αίθουσα, το "Αμφιθέατρο - καφέ", με αφιλτράριστα μηνύματα που μπορούν να γράψουν / διαβάσουν και οι μη εγγεγραμμένοι.
Βασιλης Τσαρασ

Μπορεί να είσαι της Πειραιώς!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βασιλης Τσαρασ »

Βασιλης Τσαρασ
Αυτά που λες,αν δεν είσαι ο ίδιος κατασκεύασμα ΑΙ, τότε τα διάβασες από εκεί και μας τα λες. Το ωραίο είναι ότι είπες και για τεχνοκρατική δημοκρατία! Έχω μια μικρή επιφύλαξη για το αν είσαι ΑΙ... Μπορεί να είσαι της Πειραιώς!!!!

Hellenic Forum
Όχι δεν είμαι ούτε ΑΙ ούτε εκπροσωπώ κάποια τράπεζα — άνθρωπος είμαι, απλώς έτυχε να έχω διαβάσει πέντε πράγματα παραπάνω. Αν σε μπέρδεψε ο όρος “τεχνοκρατική δημοκρατία”, ευχαρίστως να το συζητήσουμε· δεν χρειάζεται να βάζουμε θεωρίες συνωμοσίας για να κάνουμε κουβέντα. Συγγνώμη αλλά εάν δεν έχετε κανενα επιχειρημα ή καποια προταση για λύση στα προβλήματα, δεν έχουμε να πούμε κάτι αλλο και χάνουμε και οι δυο το χρόνο μας. Σας χαιρετώ

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις (Επιτρέπονται τα ψευδώνυμα)

Σε αυτή την θεματική ενότητα γράφουν και απαντούν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη

Δημιουργήστε λογαριασμό

Δεν έχετε λογαριασμό? Γίνεται μέλος της κοινότητας δωρεάν
Οι εγγεγραμμένοι μπορούν να ξεκινήσουν δικές τους συζητήσεις και να παρακολουθούν τις συζητήσεις
Δεν κοστίζει κάτι και γίνεται σε λιγότερο από ένα λεπτό

Συνδεθείτε

Επιστροφή στο “Αμφιθέατρο - Καφέ : Αφιλτράριστα μηνύματα επισκεπτών”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης