το ΚΚΕ, κατά την γνώμη σου είναι ξεπερασμένο.?

Φίλες και φίλοι, φτιάξαμε μια διαδυκτιακή αίθουσα, το "Αμφιθέατρο - καφέ", με αφιλτράριστα μηνύματα που μπορούν να γράψουν / διαβάσουν και οι μη εγγεγραμμένοι.
Μεταφορά από το Facebook Group

το ΚΚΕ, κατά την γνώμη σου είναι ξεπερασμένο.?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μεταφορά από το Facebook Group »

Σαν δεν.μας τα λες καλά, νεαρέ μου .! Εγώ δεν θα πω για όλα τα άλλα κόμματα, δεν.με ενδιαφέρουν.! Εγώ λέω για το ΚΚΕ, κατά την γνώμη σου είναι ξεπερασμένο.??? . Ποιος σου είπε να τα λες και για το συμφέρον της άρχουσα τάξης???
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Βλάμης - Ιδρυτής
Διαχειριστής της Πλατφόρμας & έχων την αρχική ιδέα σύστασης της "Γέννησης" (Ιδρυτής)
1
Has thanked: 43 times
Been thanked: 19 times
Επικοινωνία:

Re: το ΚΚΕ, κατά την γνώμη σου είναι ξεπερασμένο.?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιώργος Βλάμης - Ιδρυτής »

Δεν ήρθαμε εδώ για να κρίνουμε το ΚΚΕ ή άλλα κόμματα συγκεκριμένα, με την έννοια που το ζητάτε. Η άποψή μας είναι ότι τα κομματα του παρελθόντος δημιουργήθηκαν για να εκφράσουν ανάγκες της εποχής που δημιουργήθηκαν. Το ΚΚΕ άλλοι το θεωρούν σταθερότητα, άλλοι το θεωρούν ξεπερασμένο — αυτό εξαρτάται από το τι περιμένει ο καθένας από την πολιτική. Λέω λοιπόν ότι κάθε κόμμα χρειάζεται να απαντά στις ανάγκες του σήμερα για να μένει σχετικό. Αν χρειάζεται να ρωτάτε εμένα αν είναι ξεπερασμένο, μάλλον δεν σας έχει πείσει ότι είναι… σύγχρονο. Το ΚΚΕ συγκεκριμένα δεν το κρίνω εγώ∙ Θα το κρίνει η ιστορία. Εάν θελετε να σας πω αυτά που έχετε ήδη στο μυαλό σας, δεν θα το κάνω. 'Ομως, θα σας θέσω μια ερώτηση : Σκεφτείτε ένα πρόβημα που αντιμετωπίζετε εσείς προσωπικά ή ο στενός σας κύκλος (εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα) σήμερα. Εάν το ΚΚΕ σας το επιλύει και σας καλύπτει, τότε για εσας όλα καλά. Επειδή όμως για κάποιους άλλους τα προβλ'ηματα έχουν γίνει πλεον προβλήματα επιβίωσης, δεν μπορούμε να περιμένουμε ... Καταλάβατε ?
Απάντηση

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις (Επιτρέπονται τα ψευδώνυμα)

Σε αυτή την θεματική ενότητα γράφουν και απαντούν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη

Δημιουργήστε λογαριασμό

Δεν έχετε λογαριασμό? Γίνεται μέλος της κοινότητας δωρεάν
Οι εγγεγραμμένοι μπορούν να ξεκινήσουν δικές τους συζητήσεις και να παρακολουθούν τις συζητήσεις
Δεν κοστίζει κάτι και γίνεται σε λιγότερο από ένα λεπτό

Συνδεθείτε

Επιστροφή στο “Αμφιθέατρο - Καφέ : Αφιλτράριστα μηνύματα επισκεπτών”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης